AutoSSL produces invalid certificate after transfer

Eminds

Well-Known Member
Nov 10, 2016
319
32
28
India
cPanel Access Level
Root Administrator
check the logs in Manage Auto SSL >> Logs >> View logs >> Search for the website in the issue and you will get an idea of what happened with the SSL
 

epaslv

Member
May 18, 2010
22
0
51
Melbourne, Australia
cPanel Access Level
Root Administrator
The Logs show all is good as per below

11:02:01 AM This system has AutoSSL set to use “cPanel (powered by Comodo)”.
11:02:01 AM Checking websites for “nooshema” …
11:02:01 AM The website owned by “nooshema” has a valid SSL certificate.
11:02:01 AM The system has completed the AutoSSL check for “nooshema”.
 

cPanelMichael

Administrator
Staff member
Apr 11, 2011
47,904
2,218
463
Hello,

The Transfer Tool should copy over the existing SSL certificates associated with the accounts. Could you provide more information about the specific issue you are facing with the SSL certificates on the destination server?

Thank you.
 

clever-host

Registered
Jul 3, 2017
2
0
1
Botosani
cPanel Access Level
DataCenter Provider
I have same problem.
After transfer account with option: transfer tools, ssl working only in few condition.

For example:
SSL don't work on subdomain, and on www.
SSL work only for primary domain, but now with www.

you have idea why?
 

cPanelMichael

Administrator
Staff member
Apr 11, 2011
47,904
2,218
463
Hello @clever-host,

Is the "AutoSSL" feature enabled for the account on the destination server when checking through "WHM >> Manage AutoSSL"? How long has it been since the transfer occurred?

Thank you.