The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Awstast broken when upgraded to WHM 8.6

Discussion in 'General Discussion' started by marknewell, Feb 2, 2004.

  1. marknewell

    marknewell Member

    Joined:
    Sep 12, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    Ive just upgraded WHM to 8.6 and I belive it upgraded Cpanel at the same time to 8.7

    All is good and there are some good addons however It seems to have broken Awstats, It is installed

    Its very random as well, e.g I go into awstats, and it doesnt work I leave it for 5- 10 mins and it then works which is very odd

    once it allows me to see the stats, i press update, and get this error message

    213.78.80.197 - mithala [02/Feb/2004:15:57:55 +0000] "GET /images/awstats/clock/hr5.png HTTP/1.1" 304 0 "http://mithala.com:2082/awstats.pl?config=mithala.com&lang=en&framename=mainright" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0)" 213.78.80.197 - mithala [02/Feb/2004:15:57:56 +0000] "GET /images/awstats/clock/hr10.png HTTP/1.1" 304 0 "http://mithala.com:2082/awstats.pl?config=mithala.com&lang=en&framename=mainright" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0)" 213.78.80.197 - mithala [02/Feb/2004:15:57:57 +0000] "GET /images/awstats/other/hp.png HTTP/1.1" 304 0 "http://mithala.com:2082/awstats.pl?config=mithala.com&lang=en&framename=mainright" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0)" 213.78.80.197 - mithala [02/Feb/2004:15:58:01 +0000] "GET /images/awstats/flags/uk.png HTTP/1.1" 304 0 "http://mithala.com:2082/awstats.pl?config=mithala.com&lang=en&framename=mainright" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0)" 213.78.80.197 - mithala [02/Feb/2004:15:58:05 +0000] "GET /images/awstats/mime/script.png HTTP/1.1" 304 0 "http://mithala.com:2082/awstats.pl?config=mithala.com&lang=en&framename=mainright" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0)" 213.78.80.197 - mithala [02/Feb/2004:15:58:06 +0000] "GET /images/awstats/other/he.png HTTP/1.1" 304 0 "http://mithala.com:2082/awstats.pl?config=mithala.com&lang=en&framename=mainright" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0)" 213.78.80.197 - mithala [02/Feb/2004:15:58:09 +0000] "GET /images/awstats/browser/phoenix.png HTTP/1.1" 304 0 "http://mithala.com:2082/awstats.pl?config=mithala.com&lang=en&framename=mainright" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0)" HTTP/1.0 200 OK Server: cpaneld/8.0 Connection: close Content-type: text/html Cache-Control: public Last-Modified: Mon Feb 2 15:58:15 2004 Expires: Mon Feb 2 15:58:15 2004 Warning: HostAliases parameter is not defined, awstats choose "mithala.com localhost 127.0.0.1".


    however it updates and still shows the stats.

    Any one know about thsi
     
  2. DrChaos

    DrChaos Active Member

    Joined:
    Dec 23, 2001
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Not sure if you have solved this or not, but this is what worked for us. After upgrading to 8.8, awstats just threw the same text up that you were experiencing. Unchecking Awstats in Tweak Settings, saving it, and then re-enabling it and saving had it working again with no problems. Hope this helps.
     
  3. Dreamer

    Dreamer Well-Known Member

    Joined:
    Jun 23, 2003
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bulgaria
    Thanks, not sure for him, but this has helped me! :)
     
  4. marknewell

    marknewell Member

    Joined:
    Sep 12, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Oddly it sorted itself. Bizzare - thanks for the help, least I know what to do in the future.
     
Loading...

Share This Page