The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Awstat issue....

Discussion in 'General Discussion' started by ullalla, Apr 3, 2006.

  1. ullalla

    ullalla Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2006
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi,

    The update button for my awstats is no longer there , anyone have any idea about this?

    Your quick response is appreciated.


    Thanks :)
    Ullalla
     
  2. ullalla

    ullalla Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2006
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi Chirpy,

    Hi Chirpy,

    Yes, I have enabled that option but no hopes?, is it necessory to restart any service after enableing this option?

    Your quick response is appreciated.

    Thanks:)

    Ullalla
     
  3. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Do you have the option WHM > Tweak Settings > Allow users to update Awstats from cPanel > enabled?
     
  4. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Which cPanel user skin are you using? If it isn't the x skin, try changing to that.
     
  5. ullalla

    ullalla Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2006
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thank you for yopur reply

    Hi Chirpy,

    Thanks for your quick response, I will try it and let you know.

    Thanks :)

    Ullalla
     
  6. ullalla

    ullalla Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2006
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    no hopes

    Hi Chirpy,

    I have changed the skin from X to X2 but didn't help , do you have any otehr solution.

    Thanks :)

    Ullalla
     
  7. xidica

    xidica Well-Known Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Texas
    allow users to update their own stats should have fixed it...if stats haven't run in a few days (on all packages)..I'd definately recommend doing the basics... make sure cpanellogd will actually run via /scripts/runstatsonce .. if it dies with a buttload of perl module errors and doesn't fork properly in the background, fix that...make sure you're running perl 5.8.7, if not, use the installer on layer1.cpanel.net ... then /usr/local/cpanel/bin/checkperlmodules

    then /scripts/upcp for good measure, and might as well force install Scalar::Util with /scripts/realperlinstaller --force Scalar::Util

    runstatsonce should now fork properly, perhaps that will solve your issue...if not, perhaps you should consider filing a ticket
     
Loading...

Share This Page