Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Awstats-Access 3.0 script - can't login

Discussion in 'General Discussion' started by cburchell, Sep 8, 2006.

  1. cburchell

    cburchell Member

    Joined:
    Dec 8, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I am having a problem with the Awstats-Access script to allow access to awstats outisde of cPanel.

    I have installed AWStats Access 3.0 as per the install.txt file, but I cannot login. When I go to <URL>/stats I get the login prompt three times and then receive "Authorization Required" failure screen.

    Is it possible that other security tweaks / settings on the server are causing problems?

    The first line of /home/<username>/www/stats/index.php file contains:
    require_once('/home/<username>/awstats-access/config.php');

    /home/<username>/awstats-access/config.php contains:
    <?php
    $username = "<awstats-access username>"; /* used to access this utility */
    $password = "<awstats-access pass>"; /* used to access this utility */
    $site = "<domain.com>";
    $cpnlusername = "<cpanel username>";
    $cpnlpassword = "<cpanel password";
    ?>

    Anyone else run into this problem?
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice