The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Awstats and Bandwidth not updated

Discussion in 'General Discussion' started by IPSecureNetwork, Aug 28, 2007.

  1. IPSecureNetwork

    IPSecureNetwork Well-Known Member

    Joined:
    May 28, 2005
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi im having some trouble in 3 box's with cpanel all with the same issue
    WHM 11.2.0 cPanel 11.10.0-C16448
    FREEBSD 6.2-RELEASE-p6 i386 - WHM X v3.1.0


    the awstats - webalizer - analog etc and bandwidth are not updated..
    i try to find the problem and i found two things

    the first is the cpanellogd its not running < -- big problem

    and in a second place i see something very strange in the /usr/local/cpanel/logs/stats_log


    check:

    No valid records found!
    Child [24086]: exited with signal 0
    Child [24085]: exited with signal 0
    Out of memory during "large" request for 33558528 bytes, total sbrk() is 510459904 bytes at /usr/local/cpanel/cpanellogd line 1606, <LOGFILE> line 10340717.
    Out of memory during "large" request for 33558528 bytes, total sbrk() is 510783488 bytes at /usr/local/cpanel/cpanellogd line 1606, <LOGFILE> line 10340717.


    any idea to fix this?

    all the box have 4 gb of ram and are consuming less than 1 gb .
     
  2. IPSecureNetwork

    IPSecureNetwork Well-Known Member

    Joined:
    May 28, 2005
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    problem fixed .... deleting big byte-logs corrupted ( i dont know why ) ..

    bye
     
Loading...

Share This Page