The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Awstats error and cant get fixed.

Discussion in 'General Discussion' started by mail2sacp, May 16, 2008.

  1. mail2sacp

    mail2sacp Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2007
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi,

    On our server we have centOS 4.6 Final.

    We are getting following error while we view the awstats.

    WARNING: LastLine parameter in history file is '20080518001148' so in future. May be you need to correct manually the line LastLine in some awstats*.domain.com .conf files.

    is there anything to run on server to fix this issue globally as we are facing this for all domains on server.

    Thank You
    Mail2Sacp.
     
  2. its_joe

    its_joe Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2007
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello,

    I am continuing this thread on behalf of mail2sacp.

    Also in the awstats configuration file of the website(awstats.domain.com.conf). when we make the value
    WarningMessages = 0
    then the error gets fixed.

    But after running /scripts/runweblogs < username > the value of WarningMessages again come back to 1
    WarningMessages=1
    and we again see the above Warning message in the awstats webpage. So please give us the solution for this.
     
    #2 its_joe, May 16, 2008
    Last edited: May 16, 2008
Loading...

Share This Page