The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users.
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Awstats filter problem

Discussion in 'General Discussion' started by JayLevine, Aug 2, 2011.

  1. JayLevine

    JayLevine Active Member

    Joined:
    Nov 25, 2002
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    New Mexico
    A customer emailed me that they were looking for stats for July 2011 and nothing was showing for some searches.

    In Awstats they go to the Viewed / Full List and type in a filter.

    I tried this as well. The filter works for many terms and returns the relevant stats. But when searching for hs2 it came up with nothing. I changed the period to June 2011, and hs2 returned some pages.

    So I checked the file awstats072011.domain.com.txt (replaced real domain name with domain.com) in their /home/user/tmp/awstats directory. If I search there for hs2 I see (among others)

    /hs2_2010/hs2insulin.pdf 62 354 42100980

    So I know there was activity in July 2011.

    Any idea of what may be causing this error?

    Thanks,

    Jay
     
  2. cPanelTristan

    cPanelTristan Quality Assurance Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    7,623
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    38
    Location:
    somewhere over the rainbow
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello Jay,

    I would suggest opening up a ticket, since the reason this isn't showing up is going to be very account-specific and the awstats files and configuration will need to be checked to see what is happening. A ticket can be opened in WHM > Support Center > Contact cPanel or using the link in my signature.

    Thanks!
     
Loading...

Share This Page