The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

AWstats - how often updates ? change it ?

Discussion in 'General Discussion' started by jeroman8, Jan 25, 2005.

  1. jeroman8

    jeroman8 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2003
    Messages:
    410
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hello!

    One of my clients say AWstast updated every hour before but then stoped doing this.
    Now, I have logs run once per day so I just don't understand how his stats could
    be updated every hory before.

    Any ideas and where do I change this ?
    It's the stats run in tweksetting or addon modules stats setting right ?
     
  2. projectandrew

    projectandrew Well-Known Member

    Joined:
    Aug 27, 2003
    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    United Kingdom
    As far as I know, stats have only ever run once per day - like you said, you can configure it using the addon module.
     
  3. jeroman8

    jeroman8 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2003
    Messages:
    410
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi,

    another client now says teh same thing.
    AW stats was updated every hour before but now only once per day.

    This is after I edited the stats not to run certain hours and added 1 as logcykle
    which offcourse is once per day.

    But I was under the impression it always been once per day so how can their
    AW stats update every hour....hmmm
     
  4. serverunion

    serverunion Registered

    Joined:
    Aug 12, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Madison, WI
    has anyone else noticed the addon module not changing the frequency of stats runs? Always sets it back to 1 (daily)


    /scripts/runlogsnow is the command line to run the stats if you are interested.
     
    #4 serverunion, Feb 9, 2005
    Last edited: Feb 9, 2005
  5. Aric1

    Aric1 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 15, 2003
    Messages:
    324
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Go into tweak settings and change the frequency there. Be careful, though, log processing does add load to the server.
     
Loading...

Share This Page