Jamson

Member
Jul 1, 2007
10
0
51
Hello,

I am having issues with using Awstats in cPanel. I have enabled Awstats in root WHM, and it doesn't appear in my customers cPanel.

I have checked the "log programs" and it is enabled, i have checked "statistics software configuration" and it is apparently keeping up and is green, and it still doesn't work!

Am i missing something simple?
 

CoreISP.net

Active Member
May 25, 2006
44
5
156
cPanel Access Level
DataCenter Provider
Hello,

I am having issues with using Awstats in cPanel. I have enabled Awstats in root WHM, and it doesn't appear in my customers cPanel.

I have checked the "log programs" and it is enabled, i have checked "statistics software configuration" and it is apparently keeping up and is green, and it still doesn't work!

Am i missing something simple?
Hi,

have you checked your global feature list?
 

cPanelDavidG

Technical Product Specialist
Nov 29, 2006
11,212
13
313
Houston, TX
cPanel Access Level
Root Administrator
How do i do that? :) Sorry for the silly question.
WHM -> Packages -> Feature Manager. Global feature lists are default and disabled.

If something is disabled in the "disabled" feature list, then it is disabled server-wide and cannot be overridden.

If something is disabled in the "default" feature list, resellers can override this by creating their own feature lists (overriding the default).
 

Jamson

Member
Jul 1, 2007
10
0
51
That fixed it! Thank you so much everyone, i can't believe i missed something so obvious. :eek: