The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

AWStats not creating configuration files for some sites

Discussion in 'General Discussion' started by yuminanako, Jul 12, 2009.

  1. yuminanako

    yuminanako Member

    Joined:
    Jul 12, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    For some reason, AWStats is not creating configuration files for some of my addon domains (even though I have checked that site in "Choose Log Programs" in cPanel)

    I'll say out of my 103 addon domains, only 40 configuration files for 40 addon domains are created as seen in /home/*/tmp/awstats/*.conf.

    The rest of the configuration files for AWStats for the rest of the 63 addon domains are not created. I have tried removing all the configuration files in /home/*/tmp/awstats/ and running /scripts/runweblogs but it does not create the rest, and only create the same 40 configuration files..

    I would appreciate some help on this matter, thanks.
     
  2. yuminanako

    yuminanako Member

    Joined:
    Jul 12, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hmm.. I just realised something, for the rest of my 63 addon domains, the logfiles are empty...

    Tried looking for the logfiles in /usr/local/apache/domlogs/ but they just aren't there... I'm sure that there are visitors to my 63 other addon domains...
     
  3. yuminanako

    yuminanako Member

    Joined:
    Jul 12, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hey guys, I figured it out.. Sorry, I was very careless.

    After looking through the Apache conf files, I figured that some of these domains are aliases.
     
Loading...

Share This Page