The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

AwStats Not Updating

Discussion in 'General Discussion' started by BLazeD, Oct 27, 2004.

  1. BLazeD

    BLazeD Member

    Joined:
    Apr 9, 2004
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    New Zealand
    On one of the domains on my server, Awstats has stopped updating, even when I press the manual "update" button.

    To resolve it I have already tried the following:

    1. Turn off awstats in &Tweak settings&
    2. in ssh run /scripts/upcp
    3. Turn on awstats in &Tweak settings&
    4. in ssh run /scripts/upcp

    and also

    /scripts/runlogsnow

    Any ideas?

    Matt.
     
  2. terryb10

    terryb10 Member

    Joined:
    Oct 25, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I am new to this so I am going to ask a stupid question: how do I find the manual update button? My AWStats have not been updated in several days. I have asked my server to help me and all they did was email Cpanel and ask them to fix the problem. I have not seen any results and this problem has been ongoing for about 10 days now. My server has updated my stats a couple of times, but they won't do it anymore.

    Thanks,
    Terry
     
  3. TySoft

    TySoft Member

    Joined:
    Aug 21, 2003
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Same problem here.
     
  4. TySoft

    TySoft Member

    Joined:
    Aug 21, 2003
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Seeing this error:
    A file by that name is located in:

    /usr/local/cpanel/etc/awstats.conf

    It looks like that is the template used to generate the conf when you edit stuff in WHM, so simply copying it wont work without replacing some stuff with actual values.
     
    #4 TySoft, Oct 30, 2004
    Last edited: Oct 30, 2004
  5. Lamar

    Lamar Well-Known Member

    Joined:
    Jan 9, 2002
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I am still experiencing issues with this.
     
  6. iHost.net.nz

    iHost.net.nz Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I am also getting this problem :(
     
  7. nickn

    nickn Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 15, 2003
    Messages:
    619
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Try /scripts/runweblogs username, this shouldoverride the errors
     
  8. david510

    david510 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    473
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    awstats to allow update

    Hello,


    When we want to add update button in awstats to allow update from browser just add this to the conf file
    AllowToUpdateStatsFromBrowser=1
    The cong file is in /home/username/tmp/awstats/awstats.yourdomain.com.conf


    regards,
    David
     
  9. Harilgx

    Harilgx Registered

    Joined:
    May 13, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    awstats not updating and update button is not present

    Please follow these steps to fix this issue

    1 ) vi /home/username/tmp/awstats/awstats.yourdomain.com.conf

    AllowToUpdateStatsFromBrowser=1

    2) whm==> tweak settings===> allow users to update from cpanel

    3) The Awstats can be updated by using the script /scripts/runweblogs accountname

    If the issue is still exists please run the following command from the shell

    /usr/local/cpanel/3rdparty/bin/english/webalizer -N 10 -D /home/username/tmp/webalizer/dns_cache.db -R 250 -p -n domain.com -o /home/username/tmp/webalizer /usr/local/apache/domlogs/domain.com

    This should fix the issue. :)

    Regards,

    Hari
    Logicsupport.com
     
Loading...

Share This Page