Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Awstats not working

Discussion in 'General Discussion' started by zerpex, Oct 17, 2011.

  1. zerpex

    zerpex Member

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello Everyone,

    I've been trying the last few weeks to get my awstats working on my sites, I've both enabled it via WHM, and cpanel, but getting this message:

    There are no domains which have awstats stats to display.

    I don't know why I get it, and I've tried to wait 1 week for it to get the stats, is there any way to fix this problem?

    Best regards,
    Lucas Rolff
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,311
    Likes Received:
    393
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. zerpex

    zerpex Member

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Thank you for the answer,

    After I did install fastCGI on my server instead of suPHP the problem got solved for some reason :S at least I can see stats now, I don't know yet if they update.

    Best regards,
    Lucas Rolff
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice