The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

AWSTATS says there are no domains

Discussion in 'General Discussion' started by iLLuSi0nS, Jun 10, 2008.

  1. iLLuSi0nS

    iLLuSi0nS Active Member

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    just got my server, for some reason all my cpanel accounts get a "There are no domains which have awstats stats to display." when clicking on their awstats in cpanel.

    ...and yes awstats is enabled in the "tweak settings" in whm

    webalizer seems to work fine, just not awstats.

    and yes... /home/username/tmp/awstats
    exists but its empty

    Please help
    Thanks
     
  2. thewebhosting

    thewebhosting Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    1,201
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Awstats will automatically get updated every 24 hours. If you have recently turned on the feature of Awstats then I suggest you to wait for 24 hours.
     
  3. iLLuSi0nS

    iLLuSi0nS Active Member

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    No, its been on for over 3 weeks, and i have tried turning it off and on, like a week or 2 ago, but still nothing.
     
  4. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Please open a ticket.
     
Loading...

Share This Page