The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Awstats stopped working

Discussion in 'General Discussion' started by Thinton1, Jan 17, 2013.

  1. Thinton1

    Thinton1 Registered

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    I have several websites that are all hosted by Web Hosting Hub. In sept awstats just stopped updating my site stats and there isn't anything I can do about it. I just recently started another website and awstats hasn't even registered that site. I tried to update it by just pressing the update button but its giving me an error msg saying it can't because things are running in the background. I don't know what that means. Can someone please tell me some type of solution as this has been an ongoing issue for me and I know to know my visitor count. Thanks in advance.
     
  2. cPanelJared

    cPanelJared Technical Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    1,842
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    There are many reasons for stats not to work, from a domain not resolving to the server's IP address, to corruption in a log file, to even server load. You will need to ask your host for help with this, because troubleshooting this kind of problem requires administrator access to the server.
     
Loading...

Share This Page