Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

awstats updatenow button/link is not there in cPanel account

Discussion in 'General Discussion' started by crazyaboutlinux, Apr 20, 2011.

  1. crazyaboutlinux

    crazyaboutlinux Well-Known Member

    Joined:
    Nov 3, 2007
    Messages:
    941
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Hi,

    awstats updatenow button/link is not there in cPanel account. I have checked in whm tweak settings & Awstats stats is enabled.

    And Allow users to update Awstats from cPanel was disabled i have enabled it but still awstats updatenow link is not there what could be the reason ??

     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,352
    Likes Received:
    402
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    I manually processed stats for one user from WHM > Server Configuration > Statistics Software Configuration > Process Statistics for User. Next, I visit that users cPanel and open Awstats. At top is a new link to "Update now".
     

    Attached Files:

    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. crazyaboutlinux

    crazyaboutlinux Well-Known Member

    Joined:
    Nov 3, 2007
    Messages:
    941
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Hi,

    Thanks for your reply, the steps your provided is good & update now link is there but it is enabling for one user only & also it can be done from cPanel /home/user/tmp/awstats/awstats.conf. i want to enable AWstats update now link for all existing user. there is a option in WHM Main >> Server Configuration >> Tweak Settings >> stats & logs "Allow users to update Awstats from cPanel" i had enabled it but it is not working.

    How to enable it for all cPanel users at one go ?
     
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,352
    Likes Received:
    402
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Well, using the steps mentioned above we forced an update to that one users stats. Stats will run for all users soon enough and I think, that would update each users Awstats as you wish.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. crazyaboutlinux

    crazyaboutlinux Well-Known Member

    Joined:
    Nov 3, 2007
    Messages:
    941
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    i have referred the above steps in our other server but still update now button is not popuped
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice