The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Awstats working randomly or not at all

Discussion in 'General Discussion' started by vs-fam, Jan 4, 2012.

  1. vs-fam

    vs-fam Active Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Hi,

    On two Xen VPS awstats is working randomly or not at all. I get zero values for everyday, then one or two days I get stats, then zeros again. This happens with all domains.

    I run /script/rubweblogs username and get no errors. I run /scripts/runstatsonce and /scripts/runlogsnow and same thing, no errors.

    There are files at /home/user/tmp/awstats, but I guess they're missing data just like the data displayed.

    In one server it stopped working right from Dec 29th (no stats at all since then). The other stopped working right from august of last year (random updates since then with no data at all in between).

    Space quota is not the issue since there is plenty in several accounts and yet no stats for them either.

    Where else should I look into for a fix ?

    Thanks
     
    #1 vs-fam, Jan 4, 2012
    Last edited: Jan 4, 2012
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    675
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    You can check the following log file to see if any errors are occurring during the statistics update process:

    Code:
    /usr/local/cpanel/logs/stats_log
    If the problem is not evident from that, I suggest opening a support ticket so we can check further:

    Submit A Ticket

    Thank you.
     
  3. vs-fam

    vs-fam Active Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    I opened a ticket (through our vendor, not directly) and got this from support:
    Apache is still running on these servers. Nginx is being used as a reverse proxy for static content.

    We have nginx in other servers as well and we're not having problems there. Actually, we have had nginx on these servers in question from some time now and the problem has just started a few days ago.

    IMHO, cPanel support is just taking the easiest way out.
     
    #3 vs-fam, Jan 9, 2012
    Last edited: Jan 9, 2012
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    675
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    You mentioned that you opened a ticket through your vendor, rather than directly through cPanel. Assuming you have root access to the server, could you open a support ticket with us directly so we may check further?

    Submit A Ticket

    Thank you.
     
  5. vs-fam

    vs-fam Active Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Done ID# 2111786

    Thanks Michael
     
  6. vs-fam

    vs-fam Active Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Issue resolved. cPanel staff were great and kind.

    It was because of nameservers in resolv.conf were being blocked by firewall.

    Never could have guess it.
     
Loading...

Share This Page