The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Backup does not backup all domains.

Discussion in 'General Discussion' started by anton_latvia, Apr 1, 2005.

  1. anton_latvia

    anton_latvia Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    May 11, 2004
    Messages:
    348
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Latvia
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    The backup starts but does not finish. I mean that not for all domains backup is beeing created. I have already set that backup should run every second day, but this didn't help. And, of course, I have all domains selected, but still - not all domains have backups...

    Do you have any ideas why?
     
  2. Sash

    Sash Well-Known Member

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Messages:
    252
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Same problem....

    Same problem....

    Were you able to fix it or find out what was causing it?

    Mike
     
  3. racomnet

    racomnet BANNED

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    What is the load ?

    I think right now you use:
    Incremental backup (only backup what has changed. (**No Compression**, not compatible w/ftp backups). is disabled.

    Try to enable this option, if u make backup on other hdd on the same machine.
     
  4. nickb

    nickb Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2005
    Messages:
    347
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
  5. HotShells

    HotShells Member

    Joined:
    Jun 8, 2005
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Alexandria - EGYPT
    backup

    okay here is what you can do BUT
    make sure you can do it.

    to make backup work
    login FTP as root and make a folder name /backup
    notice the path of that folder

    /backup

    not in /home/backup or any place like this
    go to the main root and make the folder " /backup "
    now there is some thing you need to know.

    if you have BIG data on your hosting side " so many websites and users "
    this will just crash down your hdd coz of the space.

    if you have like 120 GIG hDD and lets say you have like 5 gig of hosting
    then you can go for it to you get like 50 gig hosting.

    the point of this that the backup and the hosting go on SAME hard drive
    and if you made right the hdd can get full and fail.

    from WHM go enable the backup and make the backup folder path " /backup "
    and make it day by day so you only save 1 day backup and del the old files
    its can be month or year but i made it day by day for me coz i every day login and download a copy of all the backup for security and who know things can go down in any min so its nice to always have a backup


    if you got any pro do it make me know and i help.
     
Loading...

Share This Page