The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

backup doesnt appear to be doing anything

Discussion in 'General Discussion' started by kre8web, Jul 12, 2010.

  1. kre8web

    kre8web Active Member

    Joined:
    Aug 11, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    backup Waiting for load to go down at 0.11 load?

    cpbackup has been running on one of the boxes accounts for over 3 hours now and not once has the server load went over 0.41. According to cpbackup logs it is waiting of the server load to go down. The load is currently 0.11

    cpbackup log is as follows..

    Code:
    Copying Reseller Config...Done
    Copying Suspension Info (if needed)...Done
    Copying SSL Certificates, CSRS, and Keys...Done
    Copying Domain Keys....Done
    Copying Counter Data....Done
    Copying Bandwidth Data.......domain.com...Done
    Copying Dns Zones.......domain.com...Done
    Copying Mail files....Donesize is: 5279494
    pkgacct started.
    pkgacct version 8.3 - user : accountname- archive version: 3 - running with uid 0
    Copying Reseller Config...Done
    Copying Suspension Info (if needed)...Done
    Copying SSL Certificates, CSRS, and Keys...Done
    Copying Domain Keys....Done
    Copying Counter Data....Done
    Copying Bandwidth Data.......domain.com...Done
    Copying Dns Zones.......domain.com...Done
    Copying Mail files....Done
    Copying frontpage files....Done
    Copying proftpd file....Done
    Copy userdata............
    Copy custom virtualhost templates............
    Done
    Leaving timeout safety mode
    Copying mailman lists....Done
    Copying mailman archives....Done
    Copying homedir....Waiting for load to go down to continue
    
    Its been waiting of the load to go down for 3 hours now, however the server load is at 0.11 currently and nothing is happening?

    UPDATE :: Turns out the problem was the backup drive was mounted as read only due to it coming off a freebsd system.
     
    #1 kre8web, Jul 12, 2010
    Last edited: Jul 13, 2010
  2. skatebored

    skatebored Member

    Joined:
    Sep 3, 2007
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cpbackup

    halu...

    you should check the server load while the cpbackup is running.
    also try to pause the cpanellogd while cpbackup running.
     
Loading...

Share This Page