Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Backup / Mounting

Discussion in 'General Discussion' started by chadi, May 18, 2004.

  1. chadi

    chadi BANNED

    Joined:
    Apr 20, 2004
    Messages:
    415
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    In WHM I mounted the drive to /backup but when I click "disk usage" it still shows hdc as /home2 for some reason. I went to ssh and modified /etc/fstab

    /dev/hda3 / ext3 defaults,usrquota 1 1
    /dev/hda1 /boot ext3 defaults 1 2
    none /dev/pts devpts gid=5,mode=620 0 0
    none /proc proc defaults 0 0
    none /dev/shm tmpfs defaults 0 0
    /dev/hda2 swap swap defaults 0 0
    /dev/fd0 /mnt/floppy auto noauto,owner,kudzu 0 0
    /dev/cdrom /mnt/cdrom udf,iso9660
    noauto,owner,kudzu,ro 0 0
    /dev/hdc1 /home2 ext3 defaults,usrquota 0 0
    /dev/hdc1 /home2 ext2 defaults,usrquota 1 2
    /dev/hde1 /backup ext2 defaults 1 2
    /dev/hde1 /backup ext2 defaults 1 2
    /dev/hde1 /backup ext3 defaults 1 2

    i changed the 2 /dev/hdc1 lines to /backup (from /home2) and teh first to ext2.

    It still shows up as /home2!!! Why???
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice