The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Backup Username Disappearance

Discussion in 'General Discussion' started by Reika, Aug 23, 2003.

  1. Reika

    Reika Registered

    Joined:
    Apr 25, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm stumped on this issue... when I go to the "Restore Backup" screen, not a single username appears. I'm sure that all of the settings are correct, and all of the username folders/files are there, yet it seems to not be identifying any of them. I've checked and rechecked all paths and options yet it seems that there's some (probably obvious) problem that I'm missing.
    I'm not sure if it's some sort of horrible side effect from my compressing, downloading, then uploading again the entire /cpbackup directory, but I really have no idea of how to fix it, and I'm getting desperate. :D

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. ciphervendor

    ciphervendor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    You should click on "Configure Backups" and set it to "Restore Only". Then try the restore from backups link again.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. Reika

    Reika Registered

    Joined:
    Apr 25, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I've already selected that, however... I simply can't see anything odd with the settings.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. DHL

    DHL Well-Known Member

    Joined:
    Mar 8, 2002
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    You need to have the correct format selected, ie. compressed (.tar.gz) or non compressed for the backup type too. Hope this helps.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  5. Israel.lopez

    Israel.lopez Member

    Joined:
    Mar 4, 2003
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I get the same issue too. I am sure I can just work with the /backup/cpbackup/<backuptype>/<username>/ file structure. Grr... I would have liked the CPanel restore feature. But I also do not see any of the Accounts.

    New OS, backupdrive was unchanged.. very odd.
     
Loading...

Share This Page