The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Backups stop running?

Discussion in 'General Discussion' started by lexmark, Mar 9, 2004.

  1. lexmark

    lexmark Well-Known Member

    Joined:
    Sep 10, 2003
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hello, my server kept crashing everytime the backup ran because of the large amount of files on my site. So to solve this someone told me to log into WHM and enable the option:

    Incremental backup (only backup what has changed. (**No Compression**, not compatible w/ftp backups)

    However now my backups are not running at all anymore. Any ideas? Thanks
     
  2. lexmark

    lexmark Well-Known Member

    Joined:
    Sep 10, 2003
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
  3. nitromax

    nitromax Well-Known Member

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Messages:
    189
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I noticed that my backups stopped running too. I'm trying to figure out why. I'll let you know if I find anything.
     
  4. nickn

    nickn Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 15, 2003
    Messages:
    619
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    I'm assuming you are backing up to a second drive? correct?


    Any errors in the logs?
     
  5. nitromax

    nitromax Well-Known Member

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Messages:
    189
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    No, I have a directory called /backup on the main drive that backups are made on. No errors that I can see in the logs.
     
  6. lexmark

    lexmark Well-Known Member

    Joined:
    Sep 10, 2003
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Mine are backing up on the second drive
     
  7. essentials

    essentials Member

    Joined:
    Mar 25, 2002
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Had the same problem on a server where backups just stopped - it was due to the access time being messed up and resetting that fixed the problem:

    On secondary drive /backup the following was used to reset the access time for weekly backups:

    touch -t 200401010101.00 /backup/cpbackup/weekly/
    touch -t 200401010101.00 /backup/cpbackup/weekly/*
     
Loading...

Share This Page