The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Backups to Amazon S3 not completing properly

Discussion in 'Data Protection' started by Matt Klein, Dec 22, 2016.

  1. Matt Klein

    Matt Klein Registered

    Joined:
    Dec 22, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Utah
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I have configured our WHM to Amazon S3 without issue, however, it doesn't appear to be backing up all the accounts. We have roughly 204 accounts on our Server and I count 159 accounts in the Amazon S3... is there a reason they all would not be coming over?
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    37,064
    Likes Received:
    1,288
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello @Matt Klein,

    First, browse to "WHM >> Backup User Selection" to make sure backups are enabled for all of the accounts. If so, the next step is to review the backup logs to see what's happening. The system stores backup logs in the /usr/local/cpanel/logs/cpbackup/ directory. The log filenames correspond to the second at which the system created them, in Unix epoch time. Could you review the most recent log and verify if there were failures for any of the missing accounts? If there are no failures, review the transporter logs in the /usr/local/cpanel/logs/cpbackup_transporter/ directory to see if the failure is occurring during the transportation of the archives to the destination.

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page