The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bandmin problems after update

Discussion in 'General Discussion' started by freshstartup, Jun 11, 2004.

  1. freshstartup

    freshstartup Member

    Joined:
    Jan 26, 2004
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    After a recent update, Bandmin started returning 500 Internal Server Error.

    I checked the logs, and it is the typical "Premature end of script headers".

    However, when I run index.cgi, it gives me proper headers, and looks like bandmin is working. Anyone have a solution? If not, I'll file a ticket.
     
  2. Radio_Head

    Radio_Head Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    2,051
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    same problem here ...no solution
     
  3. Radio_Head

    Radio_Head Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    2,051
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    still no fix after latest edge update
     
  4. web12

    web12 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Messages:
    240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    confirmed... I have the same problem here also.
     
  5. Radio_Head

    Radio_Head Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    2,051
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    still doesn't work ..
     
  6. Radio_Head

    Radio_Head Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    2,051
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    still doesn't work ..
     
  7. sigep739

    sigep739 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    same problem
     
  8. FriedEgg

    FriedEgg Active Member

    Joined:
    Sep 27, 2003
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Washington, DC
    I was having the same problem, but recompiling apache over the weekend fixed it. They updated their suexec patches to include support for bandmin in the June 16 buildapache release.
     
  9. Radio_Head

    Radio_Head Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    2,051
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    I have STILL problems ...

    I executed buildapache for the 5th time in 3 days ...
    On 2 separate boxes with red hat 7.2 and red hat 7.3
    I still receive this ;

    -- 500 Error , Internal server error --



    Error log reports this

    [2004-06-22 03:41:10]: info: (target/actual) uid: (dream/dream) gid: (dream/dream) cmd: index.cgi
    [2004-06-22 03:41:10]: error: target uid/gid (32005/506) mismatch with directory
    (0/10) or program (0/10) or trusted user (0/10)


    I installed easy apache using advanced option and following selections


    ¦ ¦[ ] Expires Module ¦ ¦
    ¦ ¦[*] Raise FD_SETSIZE to 16384 (System Wide) ¦ ¦
    ¦ ¦[*] Prevent Users from reading other webroots ¦ ¦
    ¦ ¦[*] Frontpage Module ¦ ¦
    ¦ ¦[*] Gzip Module (experimental) ¦ ¦
    ¦ ¦[*] Raise HARD_SERVER_LIMIT ¦ ¦
    ¦ ¦[ ] Perl Module (not required to run .cgi scripts/not ¦ ¦
    ¦ ¦Php Module ---> ¦ ¦
    ¦ ¦[ ] PHP suEXEC Support ¦ ¦
    ¦ ¦[*] Rewrite Module ¦ ¦
    [*] SSL Module ¦ ¦
    [*] suEXEC Module


    [*] Php Module ¦ ¦
    ¦ ¦ ( ) Version 4.2.3 ¦ ¦
    ¦ ¦ ( ) Version 4.3.2 ¦ ¦
    ¦ ¦ ( ) Version 4.3.3 ¦ ¦
    ¦ ¦ ( ) Version 4.3.4 ¦ ¦
    ¦ ¦ ( ) Version 4.3.5 ¦ ¦
    ¦ ¦ ( ) Version 4.3.6 ¦ ¦
    ¦ ¦ (*) Version 4.3.7 ¦ ¦
    ¦ ¦ (*) Bc Math ¦ ¦
    ¦ ¦ (*) Calendar Support ¦ ¦
    ¦ ¦ (*) Curl ¦ ¦
    ¦ ¦ (*) Curl SSL Support ¦ ¦
    ¦ ¦ ( ) Dom XSLT ¦ ¦
    ¦ ¦ ( ) Exif
    ¦ ¦ ( ) Flash ¦ ¦
    ¦ ¦ (*) FTP ¦ ¦
    ¦ ¦ (*) GD ¦ ¦
    ¦ ¦ ( ) GetText ¦ ¦
    ¦ ¦ (*) Imap Module ¦ ¦
    ¦ ¦ (*) Mb String ¦ ¦
    ¦ ¦ (*) Mcrypt ¦ ¦
    ¦ ¦ ( ) Mhash ¦ ¦
    ¦ ¦ ( ) Ming Support ¦ ¦
    ¦ ¦ (*) Magic Quotes ¦ ¦
    ¦ ¦ (*) Mysql Module ¦ ¦
    ¦ ¦ ( ) Openssl Support ¦ ¦
    ¦ ¦ (*) Discard Path ¦ ¦
    ¦ ¦ ( ) PDFlib (requires licensed, installed version)¦
    ¦ ¦ (*) Pear ¦ ¦
    ¦ ¦ ( ) Postgresql (Postgres must be installed) ¦ ¦
    ¦ ¦ ( ) Pspell Module ¦ ¦
    ¦ ¦ ( ) Sablot XSLT [may cause problems with chili!as¦ ¦
    ¦ ¦ ( ) SafeMode ¦ ¦
    ¦ ¦ (*) Sockets ¦ ¦
    ¦ ¦ (*) Use System Mysql ¦ ¦
    ¦ ¦ (*) Track Vars ¦ ¦
    ¦ ¦ (*) Freetype Support ¦ ¦
    ¦ ¦ (*) Versioning ¦ ¦
    ¦ ¦ ( ) WDDX ¦ ¦
    ¦ ¦ ( ) XML RPC ¦ ¦
    ¦ ¦ (*) Zlib


    I reopened the bugzilla 749 and opened a new ticket

    [cPanel ID# 63551]
    http://bugzilla.cpanel.net/show_bug.cgi?id=749
     
Loading...

Share This Page