The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

bandmin update

Discussion in 'General Discussion' started by andyf, Apr 7, 2003.

  1. andyf

    andyf Well-Known Member

    Joined:
    Jan 7, 2002
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Location:
    UK
    since tonights bandmin update, every time the cron runs, it produces..

    iptables: Chain already exists

    is there a fix?
     
  2. jmc67

    jmc67 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 10, 2002
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    I'm getting the same thing.
     
  3. sexy_guy

    sexy_guy Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    848
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Im at E59 and im not getting that.
     
  4. jmc67

    jmc67 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 10, 2002
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Cpanel 6.2.0-S56
     
  5. sexy_guy

    sexy_guy Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    848
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Me to, im getting it all of a sudden!
     
  6. Silverado

    Silverado Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Backyard - Poolside
    Might as well join in... I have 6.2 E59 and I am getting them tonight now..
    This is the report I am getting:
    iptables: Chain already exists :confused:
     
    #6 Silverado, Apr 7, 2003
    Last edited: Apr 7, 2003
  7. DigitalKNK

    DigitalKNK Member

    Joined:
    Mar 30, 2003
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Sothern California, USA
    Yeah I am getting this same error.

    But I am running Cpanel 6.2.0-R48
     
  8. minalia

    minalia Registered

    Joined:
    Feb 8, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Same error/time, with 6.2.0 R55
     
  9. internetfab

    internetfab Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 20, 2003
    Messages:
    336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Gothenburg, Sweden
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Yep, same thing here on S56
    Seems bandmin was updated last night. There should be a fix for this soon - right? ;)
     
  10. DigitalKNK

    DigitalKNK Member

    Joined:
    Mar 30, 2003
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Sothern California, USA
    I hope so :(
     
  11. rms

    rms Registered

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    same error every hour. running /scripts/upcp does not help
     
  12. ShelaghG

    ShelaghG Active Member

    Joined:
    Apr 11, 2002
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    306
    Getting it here too. Same as everyone else, getting a couple of messages every hour.
     
  13. silvernetuk

    silvernetuk Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2002
    Messages:
    311
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    United Kingdom
    Same here :confused:

    6.2.0 R55

    Regards,
    Garry
     
  14. JC

    JC Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    You beat me to it ... exactly the same here :)
     
  15. cyo

    cyo Active Member

    Joined:
    Oct 26, 2001
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    306
    same here get it every hour


    WHM 6.2.0
    Cpanel 6.2.0-R55
    RedHat 7.3
     
  16. Saeed

    Saeed Active Member

    Joined:
    Feb 20, 2003
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    We're experiencing this problem as well.

    WHM 6.2.0
    Cpanel 6.2.0-R55
    RedHat 7.3
     
  17. MattDr2

    MattDr2 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 19, 2003
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Norman, OK
    >/dev/null :D

    Regards,
    Matt
     
  18. Marty

    Marty Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2001
    Messages:
    630
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    318
    /etc/rc.d/init.d/iptables stop
    /etc/rc.d/init.d/iptables start

    That solved this on our server.
     
  19. tkoweb

    tkoweb Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2002
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Good

    That took care of us here. Thanks.
     
  20. Marty

    Marty Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2001
    Messages:
    630
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    318
    Nevermind. Didn't work.
     
Loading...

Share This Page