Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

bandmin

Discussion in 'General Discussion' started by Stenny Chong, Nov 26, 2002.

  1. Stenny Chong

    Stenny Chong Well-Known Member

    Joined:
    Jun 12, 2002
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    dear,

    In /scripts/bandwidth, it run a program which in /usr/local/etc/cpanel/bin/bandit & /var/cpanel/bandwidth/index.html&
    are not exists, what does this scripts do? do anyone got bandit with in that directory?

    I know cpanel will update bandwidth usage once a day, but does anyone know is it able to run it lets said 3 a days??

    Thanks you.


    Stenny
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. Moh@med

    Moh@med BANNED

    Joined:
    Apr 13, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    #2 Moh@med, Jan 5, 2005
    Last edited: Sep 16, 2009
  3. brentp

    brentp Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    324
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Ayr, North Queensland, Australia
    i think you can configure that in whm under stats configuration or something. Ive never felt the need to update stats more than once a day, because it wastes cpu.

    Regards,
    Brent
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...
Similar Threads - bandmin
  1. Armando Varela
    Replies:
    1
    Views:
    641

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice