SupaDucta

Active Member
Oct 6, 2004
40
0
156
WHM 10.0.0 cPanel 10.0.0-R7
RedHat 7.3 i686 - WHM X v3.1.0
Virtuozzo VPS, RedHat 7.3


On 28th of JAN, cPanel stopped accounting bandwidth usage. last entries I have in /var/cpanel/bandwidth are of 28th JAN.

The same day awstats did last auto update of statistics. Have to click on Update now every time to update them.

This is a very serious problem for me, some customers already complained, and I just don't know where to look. Nothing in error logs, nothing...

How can I check where it lost connections? Where?

Has someting like that happened to any of you before? If yes, how did you fix it?

UPDATE: I ran cpanellogd and it updated bandwidth usage and awstats, will see how it goes in the next 12 hours.

This shouldn't happen...
 
Last edited:

SupaDucta

Active Member
Oct 6, 2004
40
0
156
cPanel bandwidth for one of our sites: 573 MB since 1st FEB.

awStats bandwidth for same site: over 3 Gb.

None of the values seem correct.

Additionally, webalizer shows this site has no visits before 3 PM.

Until 28th JAN, this site generated about 12-14 GB BW monthly and 450-700 unique visits per day.
 

tinhnho

Active Member
May 20, 2004
25
0
151
i got same proplem too, all my account automaticlly was reset at every begin of the month, but there is only one account have not got reset yet, still at same level BW since last month. Hope cpanel solve this proplem soon.
 

SupaDucta

Active Member
Oct 6, 2004
40
0
156
I had to revert to old 9.9.9-STABLE_15, and now it started counting. Will see how it goes...
 

tinhnho

Active Member
May 20, 2004
25
0
151
I reverted back to version 9.9.9-STABLE_15 , but it still has same proplem
 
Last edited: