The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bandwidth / bandmin all incorrect.

Discussion in 'General Discussion' started by Cam0, Sep 15, 2004.

  1. Cam0

    Cam0 Registered

    Joined:
    Feb 26, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    in WHM it shows about 16gig which would be correct.

    in the cpanel's it shows 0.05 MB on all, bandmin also doesnt update itsself properly,


    I need help / need a fix, asap...


    WHM 9.4.0 cPanel 9.4.1-R64
    Fedora - WHM X v3.1.0
     
  2. webits

    webits Well-Known Member

    Joined:
    May 15, 2004
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi did you fix this problem/ if so how.

    I know nobody posted anything just checking the forum since i got the same problem

     
  3. Phreak5512

    Phreak5512 Registered

    Joined:
    Jan 16, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Cam0 and myself are still having this problem.
    Anyone got any ideas?
     
  4. coffee23

    coffee23 Active Member

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    I also am having a simular problem.

    WHM/Cpanel are reporting the correct Bandwidth useage however i just recently rented some space to be used as a gameserver and i need Bandmin to show the Bandwidth Usage however when i go into Bandmin it only shows 1 account as using 576.23gig and all the others are showing nothing, yet the total usage for all is 588.71gig.

    when looking in WHM/Cpanel at the account that bandmin reports as using 576.23gig they both show the account using 238.38meg.

    Also another account on my server that has used 617.18gig is showing as nothing in bandmin ?

    Hope i explained it ok. :confused:
     
  5. coffee23

    coffee23 Active Member

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    Also i better add that i have the gameserver site using its own IP.
     
Loading...

Share This Page