The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bandwidth does't work

Discussion in 'General Discussion' started by faison, Oct 5, 2006.

  1. faison

    faison Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi there ,
    My WHM stop to count Bandwidth usage

    Since 1 oct 2007

    but somes web continue to count normally

    I thinks it dows work coz i update Cp and fix the patch

    update co to WHM 10.8.0 cPanel 10.9.0-S35
    Patched to http://layer1.cpanel.net/installer/sec092506.pl



    How can i do??
     
  2. faison

    faison Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    ah , ok
    Update cP is ok

    I know what the wrang now

    What shout I do ????
     
  3. faison

    faison Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Help me please

    ?????
     
  4. Anne

    Anne Member

    Joined:
    Oct 4, 2006
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
Loading...

Share This Page