The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bandwidth exceed - error msg HTTP 500 Internal Error

Discussion in 'General Discussion' started by albertg, Nov 6, 2003.

  1. albertg

    albertg Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 4, 2002
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi,

    Lately our cpanel has been acting rather strange. When a customer domain exceeded its allocated bandwidth, instead of the old bandwidth exceed page popped up, error appearing now = HTTP 500 Internal Error

    Any idea how can i changed it?
     
  2. mpkapadia

    mpkapadia Active Member

    Joined:
    Apr 10, 2002
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Exact same thing happens on our server also off late.
    Is it some sort of bug that needs fixing from cpanels side.
     
  3. xSaintDog

    xSaintDog Member

    Joined:
    Nov 1, 2003
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Any word on this thus far? This is happening across my servers as well so any fix for this would be great :).
     
  4. newbiesite

    newbiesite Member

    Joined:
    Oct 2, 2002
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Any update on this one? It is becoming a pain as customers are screaming at instead of upgrading the plans
     
  5. WebmastTroy

    WebmastTroy Well-Known Member

    Joined:
    Apr 28, 2002
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    It's there for a reason. cPanel made a 500 page come up instead of a 200 (valid page) so search engines wouldn't crawl your bandwidth exceeded page.
     
Loading...

Share This Page