The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bandwidth not updating

Discussion in 'General Discussion' started by nsusa, Jul 26, 2007.

  1. nsusa

    nsusa Well-Known Member

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Messages:
    93
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Colorado, USA
    I am on a new server that I migrated my existing websites to. The Bandwidth is not updating in WHM anymore. Any idea why this stopped and what I can do to fix this?

    Chris
     
  2. approx

    approx Well-Known Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    have you checked on your crontab list?

    there should be 2 commands in crontab

    Code:
    2,58 * * * * /usr/local/bandmin/bandmin
    0 0 * * * /usr/local/bandmin/ipaddrmap
    hope this can help ya :rolleyes:
     
  3. nsusa

    nsusa Well-Known Member

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Messages:
    93
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Colorado, USA
    These are listed in my crontab file, but bandwidth is not updating.

    Chris
     
  4. seby

    seby Well-Known Member

    Joined:
    Oct 18, 2005
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Bandwidth showing 0 for all accounts

    Hi,

    I have some problem with Bandwidth updation, it showing 0 for all accounts in my WHM (FreeBSD 5.4-RELEASE).

    In cpanel also showing the same. I have tried /scripts/upcp and its not helped.

    Any one can help me to fix this ?
     
  5. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    If anyone is still experiencing this after running /scripts/upcp, please submit a support ticket so our techs can evaluate what is causing the situation.
     
Loading...

Share This Page