Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Bandwidth usage not showing in Cpanel

Discussion in 'General Discussion' started by ngchandak, Apr 15, 2005.

  1. ngchandak

    ngchandak Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    India
    I am having a issue about bandwidth stats. The Cpanel doest not showing any bandwidth usage for current month, so please advice me what to do to resolve this problem.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. arturoz

    arturoz Member

    Joined:
    Feb 13, 2005
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Poland, Gdańsk
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Same problem :confused:
     
  3. sparek-3

    sparek-3 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Messages:
    1,761
    Likes Received:
    116
    Trophy Points:
    343
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Is the bandwidth for the accounts showing in the WHM?

    Make sure the permissions are correct on /var/cpanel/bandwidth

    It should be set to a chmod setting of 711

    drwx--x--x

    and owned by root:wheel

    Atleast that is what my servers are and bandwidth is showing in the control panel.

    What version of CPanel are you running?
     
  4. arturoz

    arturoz Member

    Joined:
    Feb 13, 2005
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Poland, Gdańsk
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Big THX :) works !!!!
     
  5. arturoz

    arturoz Member

    Joined:
    Feb 13, 2005
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Poland, Gdańsk
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    It works... but not everything :mad: , it doesn't show nor count FTP traffic. What can still be wrong, any ideas?
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice