Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

bandwith usage 0 %

Discussion in 'General Discussion' started by sh4ka, Sep 2, 2005.

  1. sh4ka

    sh4ka Well-Known Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Messages:
    444
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Uruguay
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Hello there,

    When I go to "View Bandwidth Usage" (left WHM menu) every site bandwith usage is showing "0 % consumed" . The same thing happen at each cPanel account , please can anyone tell me how to fix it ?

    thkz!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. sh4ka

    sh4ka Well-Known Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Messages:
    444
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Uruguay
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    please, anyone... ?¿?¿?¿
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. AndyReed

    AndyReed Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    May 29, 2004
    Messages:
    2,222
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    193
    Location:
    Minneapolis, MN
    SSH to your server and run this command:
    /scripts/runlogsnow

    That will update the bandwidth tfor one single user. If you wish to update all of your clients, then run this command:

    cd /var/cpanel/users;for i in *;do /scripts/runweblogs $i;echo logs done for $i;done;echo &all done&
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice