The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bandwith Usage Not Showing Up in WHM

Discussion in 'General Discussion' started by kieranmullen, Apr 11, 2007.

  1. kieranmullen

    kieranmullen Well-Known Member

    Joined:
    Aug 25, 2005
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Portland, OR USA
    Bandwidth usage is not showing up in WHM for all domains.

    Any ideas what would cause it to stop?

    Also I have recently made available all stats programs. Would it be better to only have 1? Like AWSTATS (one of the better ones) How do I force the system to catch up on the days it is behind processing?

    Thank you

    KieranMullen
     
  2. david510

    david510 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    473
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    run for the username for which the BW is not updated the following

    /scripts/runweblogs username
     
  3. kieranmullen

    kieranmullen Well-Known Member

    Joined:
    Aug 25, 2005
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Portland, OR USA
    What if none of the users bandwidth is calculated?

     
  4. Kailash1

    Kailash1 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    252
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    you can try /scripts/runlogsnow :)

    Kailash
     
Loading...

Share This Page