The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bastille on CPanel any problems

Discussion in 'General Discussion' started by silvernetuk, Feb 5, 2003.

  1. silvernetuk

    silvernetuk Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2002
    Messages:
    311
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    United Kingdom
    Hi,

    I asked someone to install Bastille for me they said I had to get my Kernel recompile with IPTables options configured as modules.

    So I email the datacenter I have the server with and they replyed: We recommend I do not have this installed as they said they have had a fairly largfe number of customers install Bastille on the server and it gone wrong and the server become un-used able and had to have there server formated.

    Has anyone had any problems/issue with this with CPanel ? if so what ?

    I have done a search on the CPanel forum and didn't find anything

    Regards,
    Garry
     
  2. icehosting

    icehosting Well-Known Member

    Joined:
    Dec 22, 2002
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello,
    i have install bastille in 6 cpanel servers without any problem.
    Also i know many other people who make the same without problems.
    The basic rpm red hat update is fine and it is not needed to recompile your kernel.
    If you afraid i can install in your box (for free).
    Regards,
    Christos
     
  3. silvernetuk

    silvernetuk Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2002
    Messages:
    311
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    United Kingdom
    Hi,

    Then how does this work if it not compiled into the Kernel and what Kernel is this on ?

    Regards,
    Garry
     
  4. Radio_Head

    Radio_Head Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    2,051
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    is it not better snort ?
     
  5. icehosting

    icehosting Well-Known Member

    Joined:
    Dec 22, 2002
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    just update to kerner via the latest red-hat rpm kernel update.
    If you use this, the bastille work fine
     
  6. ozzi4648

    ozzi4648 Guest

    [quote:75643f9016][i:75643f9016]Originally posted by Radio_Head[/i:75643f9016]

    is it not better snort ?[/quote:75643f9016]

    Snort is not a firewall and snort is a system resource hog. You never want to run Snort on a busy server.
     
Loading...

Share This Page