The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

big bug cpanel user

Discussion in 'General Discussion' started by mambix, Jun 16, 2004.

  1. mambix

    mambix Member

    Joined:
    Oct 12, 2003
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    https://IP:2083/ or http://IP:2082

    display now
    "
    Not Found

    The server was not able to find the document (./frontend/Choose/index.html)

    "
    WHM 9.4.0 cPanel 9.4.0-R21
    RedHat 9 - WHM X v3.1.0

    Thanks for your help
     
  2. eth00

    eth00 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Mar 30, 2003
    Messages:
    723
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NC
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    The latest edge release is slated to be the next stable as long as no issues come up, which none should. I would suggest upgrading to edge and see if that works.
     
  3. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    Sounds like the account was set up using a custom skin and that skin no longer exists.

    Are you an end user, reseller, or server owner?
     
  4. eth00

    eth00 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Mar 30, 2003
    Messages:
    723
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NC
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Perhaps I should read the entire post...heh good call squirrel
     
  5. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    I thought of that because I use all custom skins and one day I renamed one and forgot to change the packages. :eek:

    Next thing I knew, one of my clients sent me that same message.
     
  6. mambix

    mambix Member

    Joined:
    Oct 12, 2003
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks

    I re-validate the theme for the account, and it works now.
     
Loading...

Share This Page