The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

BIND issue?

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by Denis Perisa, Jan 28, 2006.

  1. Denis Perisa

    Denis Perisa Registered

    Joined:
    Jan 28, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Sibenik, Croatia
    I'm having issue where I can see domain by using domain name, but not any subdomains. In example: dezoito.com can be seen, but www.dezoito.com cannot. or mail. ft. and any subdomain. I checked all DNS settings.. looks fine.. :(
     
  2. madaboutlinux

    madaboutlinux Well-Known Member

    Joined:
    Jan 24, 2005
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Earth
    Check the VirtualHost entry in httpd.conf file for that domain, the ServerAlias entry should be as follows :-
    ServerAlias dezoito.com www.dezoito.com

    You will then be able to view the domain as dezoito.com and www.dezoito.com.
     
  3. Denis Perisa

    Denis Perisa Registered

    Joined:
    Jan 28, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Sibenik, Croatia
    I checked all that. It's not httpd.. I cant for example ping www.domain.com but can ping domain.com .. ie. I think it's BIND mess or something.
     
  4. madaboutlinux

    madaboutlinux Well-Known Member

    Joined:
    Jan 24, 2005
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Earth
    Check the .db file /var/named and check whether the CNAME entry is present over there for www. It should be
    www IN CNAME domainname

    Hope it should solve the issue.
     
Loading...

Share This Page