The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

BIND / Named not restarting when creating new accounts

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by sharmaine001, Jan 8, 2009.

  1. sharmaine001

    sharmaine001 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 23, 2006
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hello

    I think i have a serious problem with DNS which I do not know how to resolve

    everyday, I had to restart named /etc/init.d/named restart so that the nameservers / DNS will be fixed or else it always returns "One or more of your nameservers did not return any of your NS records." when i checked from http://intodns.com/

    Can someone here please tell me what's the problem? why i always have to restart named?

    another thing i observed, when i create new accounts, that new account's DNS is not working properly although when i checked the dns zone, everything is set up there. Again, I need to manually restart named in order for this to work

    Im really getting headaches and i cant still figure out what the problem is :(
     
  2. sharmaine001

    sharmaine001 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 23, 2006
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    never mind i already fixed this as i cant find any help from here :( unfortunately.

    Did this and it worked

    mv /etc/named.conf /etc/named.conf.OLD
    /scripts/rebuildnamedconf
    /etc/init.d/named restart
     
  3. thewebhosting

    thewebhosting Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    1,201
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Thanks for sharing the resolution you got. It will help others to resolve same kind of issues.
     
Loading...

Share This Page