The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bind Problem ?

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by maxihost2, Aug 18, 2005.

  1. maxihost2

    maxihost2 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello,

    I am having problems with all the subdomains under my site, like "sub.site.com.br", "other.site.com.br".

    The problem I am having is that sometimes I can reach them and sometimes not.
    I have tried upgrading cPanel (using now WHM 10.3.1 cPanel 10.5.0-C49) and ran /scripts/fixeverything but I am still having the issue.

    The wierd thing is that from my PC I type ipconfig /flushdns and after sometime I can reach the subdomain, and later I cannot reach any more.

    From some locations I can reach and from others not.

    This is very wierd :/

    Anyone can give me any advice ?
     
  2. Grooby

    Grooby Active Member

    Joined:
    May 26, 2005
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I replied you for this on WHT PM :)

    God damn! im good ;P

    Adam
     
  3. maxihost2

    maxihost2 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
  4. Grooby

    Grooby Active Member

    Joined:
    May 26, 2005
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I ansfered this to you at private messages, go to profile and read them :)

    Adam
     
Loading...

Share This Page