Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Blank Page after Cpanel login

Discussion in 'General Discussion' started by mahdy_sharifi, Sep 25, 2013.

  1. mahdy_sharifi

    mahdy_sharifi Well-Known Member

    Joined:
    Feb 26, 2012
    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi :

    "only" one of our user , when logged to Cpanel , Cpanel not loaded and blank page can see , I checked cpanel log and see :

    "Out of memory!"

    Then increase cpanel memory through whm but not reolved .

    guide Please ...
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    45,442
    Likes Received:
    1,961
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello :)

    You may want to try increasing the "Max cPanel process memory" value further under the "System" tab "WHM Home » Server Configuration » Tweak Settings". Also, try restarting cPanel after making the change to see if that makes a difference. If the issue persists, check to see if the account is using a different theme compared to the other accounts that load well.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. mahdy_sharifi

    mahdy_sharifi Well-Known Member

    Joined:
    Feb 26, 2012
    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    done , but not resolved !
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    45,442
    Likes Received:
    1,961
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Is this a VPS? If so, do you notice any fail counts in the /proc/user_beancounters file? It's possible you could be reaching a resource limit imposed from the VPS hardware node.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. mahdy_sharifi

    mahdy_sharifi Well-Known Member

    Joined:
    Feb 26, 2012
    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    no , this is dedicated server ...
     
  6. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    45,442
    Likes Received:
    1,961
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Feel free to open a support ticket so we can take a closer look:

    Submit A Ticket

    You can post the ticket number here so we can update this thread with the outcome.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice