Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

BLOCK A DOMAIN access to my site

Discussion in 'General Discussion' started by Creazioni1, Mar 1, 2004.

  1. Creazioni1

    Creazioni1 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 28, 2003
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    HI

    there is possibility to block access to my site from a domain??

    ThIS domain insert my banner into site and every 2 seconds open 400 process and apache go down

    can i block this domain?
     
  2. bamasbest

    bamasbest Well-Known Member

    Joined:
    Jan 10, 2004
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Try...

    cPanel - IP Deny Manager
     
  3. Creazioni1

    Creazioni1 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 28, 2003
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    just do it:(

    i deny a domain not an IP
    (refer)
    thanks
     
  4. bamasbest

    bamasbest Well-Known Member

    Joined:
    Jan 10, 2004
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Correct,

    You should be able to deny either an IP or a FQDN.
     
  5. Creazioni1

    Creazioni1 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 28, 2003
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
  6. Creazioni1

    Creazioni1 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 28, 2003
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
  7. bamasbest

    bamasbest Well-Known Member

    Joined:
    Jan 10, 2004
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Hmmm...

    try editing your .htaccess to look something like this...

    <LIMIT GET POST>
    order deny,allow
    deny from www.sitename.com
    </LIMIT>


    see if that works?
     
  8. Chew

    Chew Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2003
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Maryland
    or block him our totally from your firewall, and don't even have httpd process his commands. simply drop the packets. more often than not, if it's a web server, it's got a static ip address.

    Do a ping and obtain the IP that way.

    Chew
     
  9. BrightAdmin

    BrightAdmin Well-Known Member

    Joined:
    Feb 29, 2004
    Messages:
    204
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Hi Creazioni1,
    As bamasbest has suggested, you can block any domain by adding the LIMIT in the .htaccess file as follows,

    <Limit GET HEAD POST>
    order allow,deny
    deny from <Domain name you want to block>
    deny from <IP address of the domain>
    allow from all
    </LIMIT>

    You can generate code to block domains using the following link:
    http://htmlbasix.com/blockusers.shtml

    Regards, :(
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice