The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Blocking images

Discussion in 'General Discussion' started by gottabekidding, Jun 9, 2008.

  1. gottabekidding

    Joined:
    Sep 7, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi guys. I'm trying to figure out why no images aren't appearing in my RSS feed. I've investigated everything I can think of, and now I'm thinking somehow my server is blocking the images from coming through. Hotlink protection is disabled. Could there be anything else with cPanel that's causing this?
     
    #1 gottabekidding, Jun 9, 2008
    Last edited: Jun 9, 2008
  2. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    What do you see when you copy the image location into your browser's URL bar and attempt to visit that URL directly?
     
  3. gottabekidding

    Joined:
    Sep 7, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey I didn't think about that. Just the image shows up in the screen.
     
  4. gottabekidding

    Joined:
    Sep 7, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok so I'm using Wordpress and I've tested this on three separate blogs, different domains and different cPanels but on the same server. They all have different Wordpress versions, different themes, plugins disabled and no images in the RSS feeds. So I'm really thinking this has to be an issue with either cPanel or the server, but I know next to nothing about those so I'm at a loss. I have hotlinking disabled, and there's nothing about hotlinking in the .htaccess files.

    Does anyone know what I should do?
     
  5. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Do you have root access to the server?

    If no, contact your hosting provider.

    if yes, have a technical analyst take a look at this: http://tickets.cpanel.net/submit
     
  6. gottabekidding

    Joined:
    Sep 7, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok thank you! Before I bother them, one quick question. I can hotlink images between the blogs just fine. So perhaps it's not the servers at all. You think?
     
  7. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    If anything is happening server-side, there will be logs of such activity (or a lack thereof, which can also be useful).
     
Loading...

Share This Page