The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Blog suddenly autoredirecting to HTTPS

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by kellym, Jul 13, 2017.

  1. kellym

    kellym Registered

    Joined:
    Jul 13, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    USA
    cPanel Access Level:
    Reseller Owner
    Hi would appreciate if anyone had ideas on this ... I recently redirected a url to my nameservers after creating a new host package and suddenly it was requesting https instead of http.

    I can get it to load normally on Safari via iPhone (too tiny to work from though), so maybe it's some sort of browser cache thing but I'm pulling my hair out, as on IE, Firefox, and Chrome on my laptop, it loads as insecure, and then takes me to an https 404 page and I can go no further.

    Any ideas????? I haven't set up a new site recently so maybe there's something in the new cpanel or htaccess that automatically happened? Would be grateful for any direction if anyone else has run into this.

    Thank you!
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    15,617
    Likes Received:
    296
    Trophy Points:
    433
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Can you expand on this comment a bit more?
     
Loading...

Share This Page