boxtrapper validation not working

spiny_vs

Registered
Aug 11, 2009
3
0
51
Boxtrapper not even trying to send any validation emails, it is not one account but server-wide issue. CPanel version is 11.24.5 Here is what we have in exim logs:

2009-08-09 13:24:57 [30103] 1MaD4i-0007pX-Nw <= [email protected] H=(mail-bw0-f219.google.com) [209.85.218.219]:64892 I=[199.85.212.11]:25 P=esmtp S=1947 [email protected] T="test7" from <[email protected]> for [email protected]
2009-08-09 13:24:57 [30126] cwd=/var/spool/exim 3 args: /usr/sbin/exim -Mc 1MaD4i-0007pX-Nw
2009-08-09 13:24:57 [30129] cwd=/tmp 4 args: /usr/sbin/sendmail -bS -os 4w
2009-08-09 13:24:57 [30129] SMTP connection from kvizion1
2009-08-09 13:25:01 [30129] 1MaD4j-0007px-2t <= [email protected] U=kvizion1 P=local-bsmtp S=2379 [email protected] T="test7" from <[email protected]> for [email protected]
2009-08-09 13:25:01 [30441] cwd=/var/spool/exim 3 args: /usr/sbin/exim -Mc 1MaD4j-0007px-2t
2009-08-09 13:25:01 [30129] no MAIL in SMTP connection from kvizion1 D=4s
2009-08-09 13:25:01 [30441] 1MaD4j-0007px-2t => robert <[email protected]> F=<[email protected]> P=<[email protected]> R=virtual_boxtrapper_user T=virtual_boxtrapper_userdelivery S=2433 QT=4s DT=0s
2009-08-09 13:25:01 [30441] 1MaD4j-0007px-2t Completed QT=4s
2009-08-09 13:25:01 [30126] 1MaD4i-0007pX-Nw => robert <[email protected]> F=<[email protected]> P=<[email protected]> R=virtual_sa_user T=virtual_sa_userdelivery S=2254 QT=5s DT=4s
2009-08-09 13:25:01 [30126] 1MaD4i-0007pX-Nw Completed QT=5s

email delivered to the server and than put to boxtrapper queue, but there is no verification? Can you tell why?

We have Automatic white-listing enabled, all confirmation messages set to defaults.