The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Branding Editor Issues / Not Saving Changes

Discussion in 'User Experience' started by griffinjt, Mar 26, 2011.

  1. griffinjt

    griffinjt Registered

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    First of all I just want to say that cPanel is absolutely awesome. It is so much better than stupid Plesk!

    I am trying to brand my cPanel theme, but the cPanel branding is not saving any changes or is not saving all changes. I log in to WHM as the root, go to cPanel, then Branding, etc. etc. When I go to edit a theme (this is for x3), for one I cannot edit the stylesheet. But before that, this is in my stylesheet when it first loads:

    /unprotected/broken.css

    Is this supposed to be here? I don't think it is, so I don't know if it relays that there is an issue or not. Whether it is there or not does not effect the outcome. Here is the error I get when trying to save the stylesheet:

    Code:
    open  failed: No such file or directory at cpanel line 4774
    	Carp::croak('open  failed: No such file or directory') called at /usr/local/cpanel/Cpanel/Fileman.pm line 1152
    	Cpanel::Fileman::fmsavefile('/var/cpanel/userhomes/cpanel/cpanelbranding/x3/Thomas Griffin Me...', '', 'body { background: #484848; }') called at cpanel line 4774
    	main::__ANON__('/var/cpanel/userhomes/cpanel/cpanelbranding/x3/Thomas Griffin Me...', '', 'body { background: #484848; }') called at cpanel line 1335
    	eval {...} called at cpanel line 1335
    	main::real_exectag('<cpanel Fileman="fmsavefile($FORM{\'dir\'},$FORM{\'file\'},$FORM...') called at cpanel line 3876
    	main::dotag_finished_headers(0) called at cpanel line 3704
    	main::cpanel_parseblock('<cpanel Branding="tempsetbrandingpkg($FORM{\'brandingpkg\'})">^J<...') called at cpanel line 3612
    	main::cpanel_parse('GLOB(0xfe70a00)') called at cpanel line 5121
    	main::run_standard_mode() called at cpanel line 424
    
    Help here would be appreciated.

    Also, when I go to change the Header/Footer images, when I replace the header, I simply get a blank screen. Replacing the logo works fine, but replacing the header does not work, even though it shows the image as uploaded and in place on the screen.

    Any help here is greatly appreciated!

    Thomas
     
  2. cPanelTristan

    cPanelTristan Quality Assurance Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    7,623
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    38
    Location:
    somewhere over the rainbow
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello Thomas,

    We have case internal case #46915 about this issue. It occurs when the custom branding package does not have any file named local.css in it. You could try to create a file local.css in the branding package to see if this would temporarily resolve the issue in the meantime until the case has been pushed into production, since it currently hasn't been released to the existing production tiers.

    If this does not resolve the issue, please open up a ticket to WHM > Support Center > Contact cPanel or using the link in my signature so we can attach this to the existing case and get a status update on how to correct it for existing customers.

    Thanks.
     
Loading...

Share This Page