The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

branding has wrong links in it

Discussion in 'User Experience' started by B12Org, Dec 16, 2011.

  1. B12Org

    B12Org Well-Known Member

    Joined:
    Jul 15, 2003
    Messages:
    692
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Seattle Washington
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi, I have a plugin/custom page that shows up in cpanel that is in a sub directory

    for example

    [...]/x3/my-plugin/index.php

    I use this to get the header/footer

    <cpanel Branding="include(stdheader.html)">
    <?php echo "Hello!"; ?>
    <cpanel Branding="include(stdfooter.html)">

    All of the links that the header and footer put in are relative to the directory I am in - so none of them work. Shouldnt they all link to the root directory of the theme instead of the current directory?

    And how do I fix this - do I need to make my own custom header/footer that correctly references the links?

    Footer links
    Home
    Trademarks
    Help
    Documentation
    Contact

    header links
    Home
    Help


    Thanks
     
  2. BlaineM.

    BlaineM. cPanel QA Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hey B12Org,

    Would it be possible to get a screenshot of what you're seeing inside of the browser? This would help to get a clear picture of what's exactly happening, or the symptoms anyway.
     
Loading...

Share This Page