The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

broken /scripst/easyapache

Discussion in 'EasyApache' started by racomnet, Dec 22, 2004.

  1. racomnet

    racomnet BANNED

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ./scripts/easyapache
    --13:03:49-- http://layer1.cpanel.net/buildapache.sea
    => `buildapache.sea'
    Resolving layer1.cpanel.net... done.
    Connecting to layer1.cpanel.net[69.57.175.114]:80... connected.
    HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
    Length: 133,713 [text/plain]

    100%[=================================================================================>] 133,713 1.48M/s ETA 00:00

    13:03:49 (1.48 MB/s) - `buildapache.sea' saved [133713/133713]

    Creating directory buildapache
    Verifying archive integrity...Error in MD5 checksums: d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e is different from 6394d98fc8e292746d2374861ecb075a
    Waiting for httpd to restart..............finished.

    root 3622 1.0 0.9 11412 5080 ? R 13:03 0:00 /usr/local/apache/bin/httpd -DSSL

    httpd started ok

    What showl I do ? How can I fix that ?
     
  2. racomnet

    racomnet BANNED

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    also

    Now i have this erorr
    # sh /scripts/easyapache
    /scripts/easyapache: line 3: syntax error near unexpected token `"/scripts/checkccompiler"'
    /scripts/easyapache: line 3: `system("/scripts/checkccompiler");'
    [/]#

    :confused: :confused: :confused:
    :( :( :(
     
  3. brentp

    brentp Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    324
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Ayr, North Queensland, Australia
    Wrong

    Youre running the /scripts/easyapache wrong. You do NOT do 'sh /scripts/easyapache' /scripts/easyapache is PERL, the way youre trying to run it is bash. Its just '/scripts/easyapache'.

    Hope This Helps,
    Merry Christmas and a Happy New Year,
    Brent
     
  4. racomnet

    racomnet BANNED

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ok

    u have right.But what is with that broken md5 ?

    [/]# /scripts/easyapache
    --13:57:44-- http://layer1.cpanel.net/buildapache.sea
    => `buildapache.sea'
    Resolving layer1.cpanel.net... done.
    Connecting to layer1.cpanel.net[69.72.164.150]:80... connected.
    HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
    Length: 133,713 [text/plain]

    100%[=================================================================================>] 133,713 593.54K/s ETA 00:00

    13:57:44 (593.54 KB/s) - `buildapache.sea' saved [133713/133713]

    Creating directory buildapache
    Verifying archive integrity...Error in MD5 checksums: d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e is different from 6394d98fc8e292746d2374861ecb075a
    Waiting for httpd to restart..............finished.
     
  5. brentp

    brentp Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    324
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Ayr, North Queensland, Australia
    I recompiled apache last night and since then i have not been aware of any changes in the script since then.

    Regards,
    Brent
     
  6. racomnet

    racomnet BANNED

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i Try

    /scripts/upcp --force
    after that stil the same problem.
    I don't think is from gcc proprietes.It seem a download problem MD5 erorr :(.
     
  7. racomnet

    racomnet BANNED

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    :(

    Kan be from kernel upgrade ? Because I upgrade the kernel an now I run the old version of kernel.
    I don't know what to do. I already try that

    http://download.fedora.redhat.com/pub/fedora/linux/core/1/i386/os/
    downloaded the RPM-GPG-KEY and rpm --import RPM-GPG-KEY but still don't work :(
    This problem I have only on this server.
     
  8. haze

    haze Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2001
    Messages:
    1,550
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    does /scripts/cleanmd5 sort this out ?

    If you know which apache and php modules you require and don't require using option 7 in buildapache perhaps remove the /home/cpapachebuild folder then try again as well ?
     
  9. racomnet

    racomnet BANNED

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    still the same problem

    still the same problem

    But this not seem ok for me

    Fetching with LWP:
    http://cpan.teleglobe.net/authors/id/G/GA/GAAS/MD5-2.03.tar.gz

    CPAN: MD5 security checks disabled because Digest::MD5 not installed.
    Please consider installing the Digest::MD5 module.

    Scanning cache /home/.cpan/build for sizes
    MD5-2.03/
    MD5-2.03/MANIFEST
    MD5-2.03/t/ MD5-2.03/t/md5.t
    MD5-2.03/Changes
    MD5-2.03/README
    MD5-2.03/Makefile.PL
    MD5-2.03/MD5.pm

    CPAN.pm: Going to build G/GA/GAAS/MD5-2.03.tar.gz

    Checking if your kit is complete...
    Looks good
    Warning: prerequisite Digest::MD5 2 not found.
    Writing Makefile for MD5

    ---- Unsatisfied dependencies detected during [G/GA/GAAS/MD5-2.03.tar.gz] -----
    Digest::MD5
    Running make install
    Delayed until after prerequisites
    Running install for module Digest::MD5
    Running make for G/GA/GAAS/Digest-MD5-2.33.tar.gz
    Fetching with LWP:
    http://cpan.teleglobe.net/authors/id/G/GA/GAAS/Digest-MD5-2.33.tar.gz

    CPAN: MD5 security checks disabled because Digest::MD5 not installed.
    Please consider installing the Digest::MD5 module.

    Database was generated on Thu, 28 Oct 2004 03:11:19 GMT
    MD5 is up to date.
    perlmod--Install done


    Creating directory buildapache
    Verifying archive integrity...Error in MD5 checksums: d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e is different from 6394d98fc8e292746d2374861ecb075a

    I don't reach to give any option for easyapache

    Here is the right output
    [/home/cpapachebuild]# /scripts/easyapache
    --21:30:23-- http://layer1.cpanel.net/buildapache.sea
    => `buildapache.sea'
    Resolving layer1.cpanel.net... done.
    Connecting to layer1.cpanel.net[69.72.164.150]:80... connected.
    HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
    Length: 133,713 [text/plain]
    100%[=================================================================================>] 133,713 1.48M/s ETA 00:00
    21:30:23 (1.48 MB/s) - `buildapache.sea' saved [133713/133713]
    Creating directory buildapache
    Verifying archive integrity...Error in MD5 checksums: d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e is different from 6394d98fc8e292746d2374861ecb075a
    Waiting for httpd to restart..............finished.
    root 22139 1.1 0.9 11412 5080 ? S 21:30 0:00 /usr/local/apache/bin/httpd -DSSL
    httpd started ok

    Sorry for this long post
     
  10. haze

    haze Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2001
    Messages:
    1,550
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Run the following:

    /scripts/perlinstaller Digest::MD5

    Then run easyapache again

    ( Just for the sake of it, you may want to run /scripts/upcp --force one more time )
     
  11. racomnet

    racomnet BANNED

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    problem still there

    I run
    /scripts/perlinstaller Digest::MD5

    easyapache and still the same problem
    I try again /scripts/cleanmd5
    I look to me is the same problem there :(
    I don't to know what to do ant more :mad:
     
  12. haze

    haze Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2001
    Messages:
    1,550
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Contact your cPanel distributor for assistance they are supposed to provide you with support for these types of issues.
     
  13. racomnet

    racomnet BANNED

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I run it

    And all sems to be clear. only
    Checking `asp'... not infected
    Checking `bindshell'... INFECTED (PORTS: 465)
    But this seems normal with cpanel, i understand, and also some time i have lkm.

    The only thing what I am orry is this
    rkhunter -c
    /sbin/depmod [ BAD ]
    /sbin/ifconfig [ OK ]
    /sbin/init [ OK ]
    /sbin/insmod [ BAD ]
    /sbin/ip [ OK ]
    /sbin/ksyms [ OK ]
    /sbin/lsmod [ BAD ]
    /sbin/modinfo [ BAD ]
    /sbin/modprobe [ BAD ]
    /sbin/rmmod [ BAD ]

    In the rest seems to be ok :(
     
  14. I Love Jesus

    I Love Jesus AKA chadi

    Joined:
    Dec 6, 2004
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I'm having the same problem and ran all the above, didn't fix anything.

    I hope someone has a fix
     
  15. racomnet

    racomnet BANNED

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    if u find how to fix

    please post herea.
    10x for understanding
     
Loading...
Similar Threads - broken scripst easyapache
  1. arvid3nel
    Replies:
    8
    Views:
    744
  2. jefferyw18
    Replies:
    1
    Views:
    550

Share This Page