Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

broken /scripst/easyapache

Discussion in 'EasyApache' started by racomnet, Dec 22, 2004.

  1. racomnet

    racomnet BANNED

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    ./scripts/easyapache
    --13:03:49-- http://layer1.cpanel.net/buildapache.sea
    => `buildapache.sea'
    Resolving layer1.cpanel.net... done.
    Connecting to layer1.cpanel.net[69.57.175.114]:80... connected.
    HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
    Length: 133,713 [text/plain]

    100%[=================================================================================>] 133,713 1.48M/s ETA 00:00

    13:03:49 (1.48 MB/s) - `buildapache.sea' saved [133713/133713]

    Creating directory buildapache
    Verifying archive integrity...Error in MD5 checksums: d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e is different from 6394d98fc8e292746d2374861ecb075a
    Waiting for httpd to restart..............finished.

    root 3622 1.0 0.9 11412 5080 ? R 13:03 0:00 /usr/local/apache/bin/httpd -DSSL

    httpd started ok

    What showl I do ? How can I fix that ?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. racomnet

    racomnet BANNED

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    also

    Now i have this erorr
    # sh /scripts/easyapache
    /scripts/easyapache: line 3: syntax error near unexpected token `"/scripts/checkccompiler"'
    /scripts/easyapache: line 3: `system("/scripts/checkccompiler");'
    [/]#

    :confused: :confused: :confused:
    :( :( :(
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. brentp

    brentp Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    324
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Ayr, North Queensland, Australia
    Wrong

    Youre running the /scripts/easyapache wrong. You do NOT do 'sh /scripts/easyapache' /scripts/easyapache is PERL, the way youre trying to run it is bash. Its just '/scripts/easyapache'.

    Hope This Helps,
    Merry Christmas and a Happy New Year,
    Brent
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. racomnet

    racomnet BANNED

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    ok

    u have right.But what is with that broken md5 ?

    [/]# /scripts/easyapache
    --13:57:44-- http://layer1.cpanel.net/buildapache.sea
    => `buildapache.sea'
    Resolving layer1.cpanel.net... done.
    Connecting to layer1.cpanel.net[69.72.164.150]:80... connected.
    HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
    Length: 133,713 [text/plain]

    100%[=================================================================================>] 133,713 593.54K/s ETA 00:00

    13:57:44 (593.54 KB/s) - `buildapache.sea' saved [133713/133713]

    Creating directory buildapache
    Verifying archive integrity...Error in MD5 checksums: d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e is different from 6394d98fc8e292746d2374861ecb075a
    Waiting for httpd to restart..............finished.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. brentp

    brentp Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    324
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Ayr, North Queensland, Australia
    I recompiled apache last night and since then i have not been aware of any changes in the script since then.

    Regards,
    Brent
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. racomnet

    racomnet BANNED

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    i Try

    /scripts/upcp --force
    after that stil the same problem.
    I don't think is from gcc proprietes.It seem a download problem MD5 erorr :(.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. racomnet

    racomnet BANNED

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    :(

    Kan be from kernel upgrade ? Because I upgrade the kernel an now I run the old version of kernel.
    I don't know what to do. I already try that

    http://download.fedora.redhat.com/pub/fedora/linux/core/1/i386/os/
    downloaded the RPM-GPG-KEY and rpm --import RPM-GPG-KEY but still don't work :(
    This problem I have only on this server.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. haze

    haze Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2001
    Messages:
    1,550
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    318
    does /scripts/cleanmd5 sort this out ?

    If you know which apache and php modules you require and don't require using option 7 in buildapache perhaps remove the /home/cpapachebuild folder then try again as well ?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. racomnet

    racomnet BANNED

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    still the same problem

    still the same problem

    But this not seem ok for me

    Fetching with LWP:
    http://cpan.teleglobe.net/authors/id/G/GA/GAAS/MD5-2.03.tar.gz

    CPAN: MD5 security checks disabled because Digest::MD5 not installed.
    Please consider installing the Digest::MD5 module.

    Scanning cache /home/.cpan/build for sizes
    MD5-2.03/
    MD5-2.03/MANIFEST
    MD5-2.03/t/ MD5-2.03/t/md5.t
    MD5-2.03/Changes
    MD5-2.03/README
    MD5-2.03/Makefile.PL
    MD5-2.03/MD5.pm

    CPAN.pm: Going to build G/GA/GAAS/MD5-2.03.tar.gz

    Checking if your kit is complete...
    Looks good
    Warning: prerequisite Digest::MD5 2 not found.
    Writing Makefile for MD5

    ---- Unsatisfied dependencies detected during [G/GA/GAAS/MD5-2.03.tar.gz] -----
    Digest::MD5
    Running make install
    Delayed until after prerequisites
    Running install for module Digest::MD5
    Running make for G/GA/GAAS/Digest-MD5-2.33.tar.gz
    Fetching with LWP:
    http://cpan.teleglobe.net/authors/id/G/GA/GAAS/Digest-MD5-2.33.tar.gz

    CPAN: MD5 security checks disabled because Digest::MD5 not installed.
    Please consider installing the Digest::MD5 module.

    Database was generated on Thu, 28 Oct 2004 03:11:19 GMT
    MD5 is up to date.
    perlmod--Install done


    Creating directory buildapache
    Verifying archive integrity...Error in MD5 checksums: d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e is different from 6394d98fc8e292746d2374861ecb075a

    I don't reach to give any option for easyapache

    Here is the right output
    [/home/cpapachebuild]# /scripts/easyapache
    --21:30:23-- http://layer1.cpanel.net/buildapache.sea
    => `buildapache.sea'
    Resolving layer1.cpanel.net... done.
    Connecting to layer1.cpanel.net[69.72.164.150]:80... connected.
    HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
    Length: 133,713 [text/plain]
    100%[=================================================================================>] 133,713 1.48M/s ETA 00:00
    21:30:23 (1.48 MB/s) - `buildapache.sea' saved [133713/133713]
    Creating directory buildapache
    Verifying archive integrity...Error in MD5 checksums: d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e is different from 6394d98fc8e292746d2374861ecb075a
    Waiting for httpd to restart..............finished.
    root 22139 1.1 0.9 11412 5080 ? S 21:30 0:00 /usr/local/apache/bin/httpd -DSSL
    httpd started ok

    Sorry for this long post
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. haze

    haze Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2001
    Messages:
    1,550
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    318
    Run the following:

    /scripts/perlinstaller Digest::MD5

    Then run easyapache again

    ( Just for the sake of it, you may want to run /scripts/upcp --force one more time )
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  11. racomnet

    racomnet BANNED

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    problem still there

    I run
    /scripts/perlinstaller Digest::MD5

    easyapache and still the same problem
    I try again /scripts/cleanmd5
    I look to me is the same problem there :(
    I don't to know what to do ant more :mad:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. haze

    haze Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2001
    Messages:
    1,550
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    318
    Contact your cPanel distributor for assistance they are supposed to provide you with support for these types of issues.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  13. racomnet

    racomnet BANNED

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    I run it

    And all sems to be clear. only
    Checking `asp'... not infected
    Checking `bindshell'... INFECTED (PORTS: 465)
    But this seems normal with cpanel, i understand, and also some time i have lkm.

    The only thing what I am orry is this
    rkhunter -c
    /sbin/depmod [ BAD ]
    /sbin/ifconfig [ OK ]
    /sbin/init [ OK ]
    /sbin/insmod [ BAD ]
    /sbin/ip [ OK ]
    /sbin/ksyms [ OK ]
    /sbin/lsmod [ BAD ]
    /sbin/modinfo [ BAD ]
    /sbin/modprobe [ BAD ]
    /sbin/rmmod [ BAD ]

    In the rest seems to be ok :(
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  14. I Love Jesus

    I Love Jesus AKA chadi

    Joined:
    Dec 6, 2004
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    I'm having the same problem and ran all the above, didn't fix anything.

    I hope someone has a fix
     
  15. racomnet

    racomnet BANNED

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    if u find how to fix

    please post herea.
    10x for understanding
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice