The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Broken Webmail Styling due to missing XSRF tokens?

Discussion in 'User Experience' started by LeonardChallis, May 27, 2016.

  1. LeonardChallis

    Joined:
    Jan 31, 2015
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Our webmail page has no (or at least very broken) styling. See attachment.

    Looking at the inspector, it appears assets like CSS and JS are not being served properly. Instead, for instance this url, oursite.tld:2096/cPanel_magic_revision_0/webmail/webs/mail_clients/mail_clients.css is shown (no cpsess?) and inspector obviously says "Resource interpreted as Stylesheet but transferred with MIME type text/html:".

    The response for that link is an HTML page, with the following message:
    Code:
    [INDENT][SIZE=5][B]HTTP error 401[/B][/SIZE]
    [SIZE=4][B]Invalid Security Token[/B][/SIZE]
    The requested URL does not contain your session’s correct security token.
    
    You may have reached this error by copying and pasting a URL from a different cPanel, WHM, or Webmail session into your browser’s address bar. To resolve this situation, please take one of the following steps:
    
    [LIST]
    [*]Go back one page and reload the URL, making sure that the /cpsess … / section of the URL remains the same.
    [*]Re-enter your account’s password below. This will assign your session a new security token. This new token will prevent you from using other pages of this application that may be open in other tabs.
    [/LIST]
    [SIZE=4][B]Request information[/B][/SIZE]
    Requested page: cPanel_magic_revision_0/webmail/webs/mail_clients/mail_clients.css
    [/INDENT]
    
    How can I fix this? I thought it might be cloudflare related but we're not using cloudflare on there.
     

    Attached Files:

    #1 LeonardChallis, May 27, 2016
    Last edited by a moderator: Jun 27, 2016
  2. sarath8372

    sarath8372 Active Member

    Joined:
    Jan 6, 2015
    Messages:
    35
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Kochi, India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Try running a cPanel force update.

    Code:
    /scripts/upcp --force
    If the issue persists, open a cPanel support ticket : cPanel Customer Portal
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    653
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  4. LeonardChallis

    Joined:
    Jan 31, 2015
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    For anyone else reading this, it was a custom cpanel theme which, for all intents and purposes, was just a copy of the original x3 theme, but was out of date. cPanel support were great and sorted the issue through the ticket system. Many thanks.
     
  5. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    653
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page