Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

browser thinks /index is a download file!

Discussion in 'General Discussion' started by john@coolsoluti, Jul 18, 2004.

  1. john@coolsoluti

    Joined:
    Jan 22, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hi All,

    I am having a weird problem on my server. it seems all my other accounts are working correctly but the root account http://www.cooolsolutions.biz doesn't load!

    the browsers think there is a downloadable file there and Windows pops up the 'save/open/cancel' box.

    i did some dns tests and all that, it seems all the internet routing is working okay.

    i tried searching for anything on this, including virus, etc. anybody have any suggesstions?

    should you want to contact me directly, i can be reached at AIM:mr360solutions
    many thanks!
     
  2. chican0

    chican0 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 26, 2003
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Los Angeles
    I am having the same problems too sometimes. I found that my Interner Explorer homepage is set to my website www.soychicano.com. When I try to launch IE it would try to open soychicano.com as a file named /

    I tried other websites on my server and only a small handfull had the same problem. The similarity between these few websites with the problem were that they all had Google's AdSense ads on them. I removed the ads from www.soychicano.com and relaunched IE without any problems.

    I am not sure what the problem is exactly and I am not for certain that it has to do with Google's AdSense ads but I do know this started on my site soon after Google was hit with the MyDoom virus a few days ago.

    I have the Google AdSense ads back on my site and the problem has only happened a few times since I put the ads back on.

    I hope someone else can offer a better explaination to this problem or a solution.
     
  3. plastic

    plastic Member

    Joined:
    Sep 10, 2003
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I don't know if this helps you but I had this problem from time to time also on other sites.
    This is wat I did to resolve this issue :
    In IE.
    Go to Extra => Internet Options => Advanced => Scroll down to Options of HTTP 1.1 and mark both the options (put a V in it).
    press ok and this worked for me, however I'm not connected thrue a proxy server.

    Hope this helps you guys
     
  4. chican0

    chican0 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 26, 2003
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Los Angeles
    Well, I had one of the Guys from JustManaged.com to check out my server for me and found some problems with the kernel. After updating it and a few other minor discrepancies, the error mentioned in this thread ceased.

    I am not a guru at this all so I really have no idea what exactly he did that fixed the problem. I suppose it is a multiple of things.

    Just thought I would share that info.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice