Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Bug 9.9.9-STABLE_15 ?

Discussion in 'General Discussion' started by rs-freddo, Dec 14, 2004.

  1. rs-freddo

    rs-freddo Well-Known Member

    Joined:
    May 13, 2003
    Messages:
    833
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Australia
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Can some please verify that there is a bug in the SSL manager in users panel.

    A user can add an SSL certificate to their site, but cPanel fails to write the configuration to http.conf

    So SSL does not work. I found that manually adding the directives works fine.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. The MAzTER

    The MAzTER Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2003
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    bumb another bug:

    password protect direcotrys trough cpanel doesnt work anymore

    adding users works fine, but checking the checkbox doesnt work

    edit: hmm.. wtf.. it only doesnt work for new accounts
     
    #2 The MAzTER, Dec 15, 2004
    Last edited: Dec 15, 2004
  3. damainman

    damainman Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2003
    Messages:
    515
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
  4. fusioncroc

    fusioncroc Well-Known Member

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Messages:
    261
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    U.K.
    rs-freddo thats the same bug on mine 9.9.9 C 14


    btw i tryied the httpd directoives from webhostgear but they dont work what did you use ?
     
  5. rs-freddo

    rs-freddo Well-Known Member

    Joined:
    May 13, 2003
    Messages:
    833
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Australia
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    <IfDefine SSL>
    <VirtualHost $ip$:443>
    ServerAdmin webmaster@$domain$
    DocumentRoot /home/$user$/public_html
    BytesLog domlogs/$domain$-bytes_log
    ServerName $domain$
    ServerAlias $parked domain$ www.$parked domain$
    CustomLog /usr/local/apache/domlogs/$domain$-ssl_log "%t %{version}c %{cipher}c %{clientcert}c"
    User $user$
    Group $user$
    SSLEnable
    SSLCertificateFile /home/$user$/ssl/certs/$domain$.crt
    SSLCertificateKeyFile /home/$user$/ssl/private/$domain$.key
    SSLLogFile /var/log/$domain$
    UserDir public_html
    ScriptAlias /cgi-bin/ /home/$user$/public_html/cgi-bin/
    SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" nokeepalive ssl-unclean-shutdown
    </VirtualHost>
    </IfDefine>

    Change all the $variables$
    $ip$
    $domain$
    $parked domain$
    $user$
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    #5 rs-freddo, Dec 15, 2004
    Last edited: Dec 15, 2004
  6. fusioncroc

    fusioncroc Well-Known Member

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Messages:
    261
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    U.K.
    thanks i'll test it out now
     
  7. fusioncroc

    fusioncroc Well-Known Member

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Messages:
    261
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    U.K.
    does'nt work apache wont restart
    this is on centos 3.3
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice