The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bug exim?

Discussion in 'General Discussion' started by c0i0t3, Dec 14, 2006.

  1. c0i0t3

    c0i0t3 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2005
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Hospedagem de Site
    Hi, I had today great problem with exim. a domain inside of the machine sent a message for another domain inside of the same machine the 2 domínios have auto reply e the Exim was sending without for message of auto reply of one for the other

    The Exim was sending without for message of auto reply of one for the other

    How I make to decide this?

    Thanks
     
  2. SageBrian

    SageBrian Well-Known Member

    Joined:
    Jun 1, 2002
    Messages:
    415
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NY/CT (US)
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I don't have an answer, but I'll try to interpret your question a little.

    Is it:
    2 domains on one server.
    Domain1 sends mail to Domain2.
    Auto-reply sent back to domain1.
    Domain1 auto-replies to the auto-reply?
    endless loop?


    Brian
     
  3. c0i0t3

    c0i0t3 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2005
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Hospedagem de Site
    yes, accurately this that is happening!

    it is generating high load in machine


    I read something on more once_repeat I did not use still!


    how I can decide?
     

    Attached Files:

Loading...

Share This Page